Η εταιρεία μας

Η εταιρεία ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΠΟΣ Α.Ε. είναι μια επιχείρηση επεξεργασίας τυποποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό.
Ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη και με σταθερά βήματα κατάφερε να κατακτήσει σχεδόν όλο τον κόσμο και να εξάγει τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Αμερική, Αυστραλία, Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στην αγορά προϊόντα άριστης ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης που τηρούν πάντα τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.
Το πάθος για την τελειότητα, η αφοσίωση στις αξίες και στους στόχους, η αγάπη για το τελικό προϊόν που φτάνει στο τραπέζι όλου του κόσμου, και ο σεβασμός στους πελάτες και στους καταναλωτές, είναι τα κύρια στοιχεία που διέπουν τη φιλοσοφία της εταιρείας και την αναδεικνύουν ως μια από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις

Έχοντας έδρα μας τη Βιομηχανική Περιοχή Νεοχωρούδας του Δήμου Καλλιθέας στο Νόμο Θεσσαλονίκης, σε ένα οικόπεδο συνολικού εμβαδού 40.000 τ.μ. καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της εταιρείας μας:
Διαθέτουμε 8 αυτόνομες μονάδες επεξεργασίας, συσκευασίας και τυποποίησης νωπών λαχανικών, συνολικού εμβαδού 8.000 τ.μ.
Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρείας μας ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε άριστη οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας εκμηδενίζοντας όποια πιθανότητα συσσώρευσης ή στένωσης της ροής στη γραμμή παραγωγής.

Η εξαγωγική μας δραστηριότητα

Σήμερα, το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της εταιρείας μας προέρχεται από τις εξαγωγές ενώ τα προϊόντα της επιχείρησης διανέμονται σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία μας διαθέτει εξαγωγική εμπειρία 40 και πλέον ετών και πιστοποιημένο προσωπικό στο τμήμα εξαγωγών, έτοιμο να προσφέρει τις γνώσεις του, πληροφορίες και εναλλακτικές λύσεις προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Πετυχαίνουμε αποδοχή των προϊόντων μας, ενώ δεν σταματήσαμε ποτέ να αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς που διαρκώς μεταβάλλεται.

Μενού