Η εταιρία μας

Η εταιρία ΙΟΡ∆ΑΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη επιχείρηση επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό.

Συντελεστές, όπως η πολυετής πείρα της εταιρείας, ο συνεχής εκσυγχρονισμός του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της, το πάθος για τελειότητα αλλά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες – καταναλωτές της, συνηγορούν στην παραγωγή προϊόντων απαράμιλλης γεύσης, εναρμονισμένα πάντα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Παραγωγή

Η παραγωγική διαδικασία, μετά τη συγκομιδή και συγκέντρωση των φρέσκων λαχανικών στο εργοστάσιο, περιλαμβάνει αρχικά το στάδιο του ποιοτικού ελέγχου των Α’ υλών και κατόπιν την επεξεργασία και τυποποίηση τους.

Αρχικά η επιχείρηση παρήγαγε δύο προϊόντα, την Πίκλα και το Πιπεράκι τουρσί σε μεγάλες συσκευασίες με προορισμό, ως επί το πλείστον, χώρες του εξωτερικού. Στη συνέχεια ανέπτυξε και άλλα προϊόντα όπως:

  • Κόκκινη Πιπεριά ψητή, ολόκληρη ή κομμένη
  • Παντζάρι σαλάτα
  • Αγγουράκι τουρσί
  • Μελιτζανοπολτό
  • Ντοματάκι λιαστό σε λάδι
  • Πάστα κόκκινης πιπεριάς ψητής

Παρέχουμε στην αγορά προϊόντα άριστης ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης που τηρούν πάντα τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής

Εξαγωγές

Σήμερα το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προέρχεται από τις εξαγωγές. Τα προϊόντα της επιχείρησης διανέμονται σε όλο σχεδόν τον κόσμο, μέσω δικτύου αντιπροσώπων αλλά και μεμονωμένων πελατών, καθώς η επιχείρηση διαθέτει εξαγωγική εμπειρία 40 και πλέον ετών πιστοποιημένο προσωπικό στο τμήμα εξαγωγών,

έτοιμο να παρέχει τις γνώσεις του, πληροφορίες και εναλλακτικές λύσεις προς κάθε ενδιαφερόμενο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται εμπορικά σε χώρες της Ε.Ε. όπως Γερμανία, Σουηδία, Αυστρία, Αγγλία, Γαλλία, Κύπρος, Ολλανδία, Βέλγιο, Τσεχία, αλλά και σε τρίτες χώρες όπως Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Σαουδική Αραβία, και Κουβέιτ.

Σήμερα το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προέρχεται από τις εξαγωγές. Τα προϊόντα της επιχείρησης διανέμονται σε όλο σχεδόν τον κόσμο, μέσω δικτύου αντιπροσώπων, αλλά και μεμονωμένων πελατών, καθώς η επιχείρηση διαθέτει εξαγωγική εμπειρία 40 και πλέον ετών πιστοποιημένο προσωπικό στο τμήμα εξαγωγών, έτοιμο να παρέχει τις γνώσεις του, πληροφορίες και εναλλακτικές λύσεις προς κάθε ενδιαφερόμενο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται εμπορικά σε χώρες της Ε.Ε. όπως Γερμανία, Σουηδία, Αυστρία, Αγγλία, Γαλλία, Κύπρος, Ολλανδία, Βέλγιο, Τσεχία, αλλά και σε τρίτες χώρες όπως Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Σαουδική Αραβία, και Κουβέιτ.

Επικοινωνία

Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Fill out this field
Μενού